Μεταφορικά έξοδα
Μεταφορικά έξοδα

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα 3€.
Στις τιμές περιλαμβανεται Φ.Π.Α.

Κόστος Αντικαταβολής 2,50€

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

QR codes

Πατήστε στην εικόνα για να λάβετε το σύνδεσμο QR

Σκοπευτική διόπτρα UTG 4-16X56 30mm Bubble Leveler Scope

500,00 € (τοις μετρητοίς)

Πράγματι είναι πρακτικά αδύνατον να εξηγήσουμε, ακόμη και στον πιο έμπειρο χρήστη διόπτρας, γιατί η UTG 4-16X56 30mm Bubble Leveler Scope είναι η κορυφαία διόπτρα σε σχέση τιμής προς απόδοση, στον κόσμο.

UTG
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
SKU
SCP3-UG4165AOIEWB

Πράγματι είναι πρακτικά αδύνατον να εξηγήσουμε, ακόμη και στον πιο έμπειρο χρήστη διόπτρας, γιατί η UTG 4-16X56 30mm Bubble Leveler Scope είναι η κορυφαία διόπτρα σε σχέση τιμής προς απόδοση, στον κόσμο.

Εαν παραθέσουμε απλά και μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, την υποβιβάζουμε.

Εαν γράψουμε σελίδες επί σελίδων γι’ αυτή καταντάει βαρετό και κανείς δεν θα τα διαβάσει.

Πρέπει να την χρησιμοποιήσεις για να καταλάβεις πλήρως τι ακριβώς έχεις στα χέρια σου, μετά να συνειδητοποιήσεις πόσο σου κόστισαν όλα αυτά και τέλος τι εγγύηση έχεις, μόνο τότε μπορείς να έχεις ένα σχετικά ασφαλές συμπέρασμα.

Η UTG 4-16X56 30mm Bubble Leveler Scope έχει κατασκευαστεί στα πρότυπα της True Strength Platform και έχει ομολογκαριστεί σαν Heavy Duty (Βαρέως τύπου). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια μεγάλη ποικιλία όπλων σε διαμετρήματα magnum, ακόμη και σε ισχυρά αεροβόλα ελατηρίου. Είναι αντικραδασμική (Shockproof), αντιθαμβωτική (Fogproof) και υδατοανθεκτική (Rainproof). Η διόπτρα υποστηρίζει τις τεχνολογίες SWAT AO, Etched Glass Mil-dot Reticle with Bubble Leveler (Εγχάρακτο στο φακό σταυρόνημα, με ενσωματωμένο αλφάδι ακριβείας) και υπερυψωμένα ρυθμιστικά με εγχάρακτη σήμανση και κλείδωμα μηδενισμού. Αυτά παρέχουν την ρύθμιση καθ’ ύψος και κατά διεύθυνση με συνεχόμενα κλικ ακριβείας 1/8MOA για κάθε κλικ. Έχει διπλά φωτιζόμενο Κόκκινο/Πράσινο σταυρόνημα και με σύστημα EZ-TAP® Illumination για επιπλέον 36 χρωματικές επιλογές, κάνοντας πολύ εύκολη την διατήρηση της σκοπευτικής εικόνας, κατά την διάρκεια χαμηλού φωτισμού ή άσχημων καιρικών συνθηκών. Το σκοπευτικό έχει πολλαπλές επιστρώσεις των φακών του με την τεχνολογία Multi Emerald Lens Coating, για πολύ φωτεινή εικόνα ακριβείας, με ενσωματωμένο σκίαστρο γωνιακού τύπου, tactedge angled Integral sunshade, παρέχοντας όμως τη δυνατότητα προσθήκης επιπλέον σωλήνα σκίασης εάν το επιθυμεί ο σκοπευτής. Το σκοπευτικό παραδίδεται πλήρες μαζί με ένα ζευγάρι στιβαρά δακτυλίδια υψηλού προφίλ που κλειδώνουν με περιστροφικό σύστημα σε βάσεις picatinny και weaver καθώς και με υψηλής ποιότητας καπάκια τύπου flip-open για την προστασία των φακών. Το ενσωματωμένο οριζόντιο αλφάδι ακριβείας, βοηθά στις βολές μεγάλων αποστάσεων όταν και η παραμικρή κλίση του όπλου μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την αστοχία της βολής. Τέλος η εγγύηση εφ’ όρου ζωής του προϊόντος δείχνει την εμπιστοσύνη που έχει η ίδια η εταιρεία για το προϊόν. Επιπροσθέτως εμείς θα καλύψουμε και τα μεταφορικά του προϊόντος εάν ο ιδιοκτήτης βρίσκεται εντός Ελλάδος, ασχέτως εάν το προϊόν χρειαστεί να φύγει στο εξωτερικό, πράγμα που δείχνει την εμπιστοσύνη που έχουμε και εμείς στο προϊόν. .

Χαρακτηριστικά

30mm Σωλήνα με πολλαπλές επιστρώσεις των φακών του με την τεχνολογία Multi Emerald Lens Coating για μέγιστη μεταφορά φωτός και απόλυτη διαύγεια.

Κατασκευασμένη σύμφωνα με το πρότυπο True Strength Platform, παρέχοντας αξιοπιστία και ρυθμίσεις ακριβείας, απολύτως στεγανή, αντικραδασμική (Shockproof), αντιθαμβωτική (Fogproof ) και υδατοανθεκτική (Rainproof).

Ενσωματωμένο οριζόντιο αλφάδι ακριβείας εντός οπτικού σωλήνα, που βοηθά στις βολές μεγάλων αποστάσεων όταν και η παραμικρή κλίση του όπλου μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την αστοχία της βολής.

Υπερυψωμένα ρυθμιστικά με εγχάρακτη σήμανση και κλείδωμα μηδενισμού. Αυτά παρέχουν την ρύθμιση καθ’ ύψος και κατά διεύθυνση με συνεχόμενα κλικ ακριβείας 1/8MOA στις 100 γιάρδες για κάθε κλικ.

Έχει διπλά φωτιζόμενο Κόκκινο/Πράσινο σταυρόνημα και με σύστημα EZ-TAP® Illumination για επιπλέον 36 χρωματικές επιλογές, κάνοντας πολύ εύκολη την διατήρηση της σκοπευτικής εικόνας, κατά την διάρκεια χαμηλού φωτισμού ή άσχημων καιρικών συνθηκών. (U.S. Pat. 8,437,079; EU PAT. EP2520894)

Σύστημα μνήμης φωτεινότητας. Με το πάτημα ενός κουμπιού επαναφέρει τις προηγούμενα χρησιμοποιημένες ρυθμίσεις φωτεινότητας.

Πλαϊνό περιστροφικό ρυθμιστικό (SWAT) για ρύθμιση του Parallax από 10 γιάρδες μέχρι το άπειρο.

Ενσωματωμένο γωνιακό σκίαστρο TactEdge παρέχοντας όμως τη δυνατότητα προσθήκης επιπλέον σωλήνα σκίασης εάν το επιθυμεί ο σκοπευτής.

Γεμισμένη με άζωτο για φιλτράρισμα του φωτός.

Κατασκευασμένη από αεροδιαστημικής ποιότητας Αλουμίνιο.

Διπλά O-rings στεγανοποίησης.

Παραδίδεται μαζί με ένα ζευγάρι στιβαρά δακτυλίδια υψηλού προφίλ που κλειδώνουν με περιστροφικό σύστημα σε βάσεις picatinny και weaver καθώς, μαζί με υψηλής ποιότητας καπάκια τύπου flip-open για την προστασία των φακών καθώς και μαζί με το πλαινό τροχό ρύθμισης του Parallax.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μεγέθυνση: Από 4 έως 16 φορές.

Διάμετρος αντικειμενικού φακού: 56mm.

Διάμετρος σωλήνα: 30mm.

Εύρος πεδίου: Στις 100 γιάρδες σε μεγέθυνση 4x: 24.40' και 16x: 6.80'.

Eye relief: 76,2mm.

Exit Pupil: 4x: 14mm και 16x: 3.50mm.

Ρύθμιση Parallax: Από 10 γυάρδες έως το άπειρο.

Τύπος μπαταρίας: CR2032 3V

Ακρίβεια ρυθμιστικών: 1/8MOA στις 100 γιάρδες για κάθε κλικ.

Τύπος σταυρονήματος: Mil-Dot με δυνατότητα υπολογισμού απόστασης και ταχύτητας.

Μήκος: 410mm.

Βάρος: 898.67γρ.

Φινίρισμα: Μαύρο ματ

Προσοχή: Μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφορές μεταξύ του εικονιζόμενου και του πραγματικού προϊόντος, επίσης μπορεί να υπάρχει χρωματική διαφορά λόγο φωτισμού.


Οι σκοπευτικές διόπτρες και Red dot πωλούνται κατόπιν προσκόμισης άδειας αγοράς από την αρμόδια αστυνομική αρχή.
Οι υπηρετούντες σε Σώματα Ασφαλείας, Ένοπλες Δυνάμεις και Υπηρεσίες Δημοσίου που οπλοφορούν για την άσκηση των καθηκόντων τους μπορούν να τα προμηθευτούν άνευ αδείας, με επίδειξη σχετικής υπηρεσιακής βεβαίωσης.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής UTG
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Σκοπευτική διόπτρα UTG 4-16X56 30mm Bubble Leveler Scope