Μεταφορικά έξοδα
Μεταφορικά έξοδα

Εντός Αθηνών 3,10€,
εκτός Αθηνών 3,35€.
Στις τιμές περιλαμβανεται Φ.Π.Α.

Κόστος Αντικαταβολής 3,50€

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

QR codes

Πατήστε στην εικόνα για να λάβετε το σύνδεσμο QR

Shooters Global Χρονόμετρο / Πλήρης πλατφόρμα εκπαίδευσης πρακτικής σκοποβολής

Τόσο χαμηλά όσο 195,00 €

Το Shooters Global timer είναι μια πλήρης πλατφόρμα εκπαίδευσης της πρακτικής σκοποβολής, που μέχρι τώρα δεν είχε υπάρξει παρόμοια.

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
SKU
Shooters Global timer

Το Shooters Global timer είναι μια πλήρης πλατφόρμα εκπαίδευσης της πρακτικής σκοποβολής, που μέχρι τώρα δεν είχε υπάρξει παρόμοια. Μέχρι τώρα όλα τα λεγόμενα χρονόμετρα περιορίζονταν στις βασικές λειτουργίες όπως έναρξη σήματος με καθυστέρηση η χωρίς και σε τυχαίο χρόνο, μέτρηση βολών, split μεταξύ βολών κτλ. Μετά βγήκαν τα πρώτα που συνδεόταν μέσω blouetooth με το κινητό και μπορούσαμε να έχουμε ακόμα πιο αναλυτικά στατιστικά αποτελέσματα. Κανένα όμως δεν ήταν πλήρης πλατφόρμα εκπαίδευσης. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να σχεδιάσεις το στάδιο σου, έπρεπε να το στήσεις, έπρεπε να το τρέξεις φυσικά, έπρεπε να βιντεοσκοπήσεις την κίνηση σου, και εαν ήθελες να βλέπεις το βίντεο με τους χρόνους σου ταυτόχρονα έπρεπε να κάνεις το μοντάζ μόνος σου τρώγοντας ώρες μόνο και μόνο γι αυτό.

Καλά το καταλάβατε, όλα αυτά και ακόμη περισσότερα τα κάνετε πλέον μονοί σας με το χρονόμετρο τις Shooters Global και την online εφαρμογή για κινητά και tablet της ίδιας εταιρείας. Η εφαρμογή δουλεύει και από μόνη της αλλά όπως είναι φυσικό κάποιες δυνατότητες όπως η βιντεοσκόπηση και η εμφάνιση των αποτελεσμάτων πάνω στο βίντεο σε πραγματικό χρόνο γίνεται μόνο με το χρονόμετρο της εταιρείας. Επιπλέον δεν χρειάζεται ούτε να κρατάτε σημειώσεις γιατί όλα μπορούν να σωθούν στην συσκευή και να αποθηκευτούν μόνιμα στο cloud χωρίς να ανησυχείτε ποτέ εάν τα χάσετε. Και δεν είναι μόνο αυτά. Μπορείτε να συνδέσετε το δικό σας χρονόμετρο με το χρονόμετρο κάποιοι άλλου και να παρακολουθείτε διακριτικά και από απόσταση την προπόνηση του. Το σχεδιαστικό πρόγραμμα της εφαρμογής έχει πραγματικά απίστευτες δυνατότητες, από σχεδιασμό σταδίου σε 2 διαστάσεις, σε 3 διαστάσεις υπό κλίματα ή σε φυσικό μέγεθος και μετά πάλι μέσω της εφαρμογής μπορείτε με την τεχνολογία AR να περπατήσετε το στάδιο να αναλύσετε τους χρόνους και τις γωνίες κτλ. Σχεδιασμός 2D – 3D σταδίων με δυνατότητα AR απεικόνισης υπό κλίμακα ή σε πραγματικό μέγεθος με δυνατότητα VR έλεγχου σταδίου. Αυτό από μόνο του αλλάζει τα πάντα. Το μικρόφωνο του είναι τόσο τέλειο που εαν θέλουμε μπορεί να πιάσει από το πάτημα της σκανδάλης και ρυθμίζετε να μην επηρεάζεται ούτε από τον αντίλαλο των βολών ούτε από τις βολές των διπλανών σταδίων ακόμη και μέσα σε κλειστά σκοπευτήρια. Το χρονόμετρο βγαίνει σε δύο εκδόσεις, Την στρατιωτική και την πολιτική. Από άποψη λειτουργίας δεν έχουν καμία διαφορά. Η διαφορά είναι στο υλικό κατασκευής τους και στην αντοχή τους στην καταπόνηση. Το στρατιωτικό αντέχει να το πετάξεις στον τοίχο να πέσει κάτω να το πατήσεις να το πατήσει αυτοκίνητο να σου πέσει μέσα σε 1,5 μέτρο νερό και γενικά όπως πρέπει να είναι ένα στρατιωτικών προδιαγραφών προϊόν. Επίσης ακόμη και εάν του δημιουργηθούν κάποια σημάδια το υλικό του είναι αυτοθεραπευόμενο και επανέρχεται. Το πλένουμε με νερό κάτω από την βρύση κλπ. Το πολιτικό απλά δεν έχει τόσες αντοχές. Δηλαδή μην το πατήσετε με το αυτοκίνητο, ούτε να το πετάξετε στον τοίχο. Δεν έχει πρόβλημα με τις πτώσεις ούτε με την βροχή αλλά το υλικό του δεν είναι αυτοθεραπευόμενο.

Η τιμή του είναι τόσο καλή που με την αξία 2 κουτιών φυσιγγίων επιπλέον, αντί να πάρετε ένα απλό χρονόμετρο αγοράζετε έναν προπονητή, που ναι μεν δεν μπορεί να σου πει τι να κάνεις, σου δείχνει όμως σε τι επίπεδο είσαι και μετά σε βοηθά να βελτιωθείς.

Χαρακτηριστικά

·Κάνει ότι κάνουν όλα τα απλά χρονόμετρα της αγοράς

·Συνδέεται μέσω της εφαρμογής Drills με κινητό τηλέφωνο ή tablet

·Αποθήκευση όλων των μετρήσεων στο κινητό ή στο cloud

·Πλήρης γραφική, στατιστική ανάλυση βολών

·Πλήρης ρύθμιση ευαισθησίας του μικροφώνου

·Εγγραφή video και παρουσίαση των αποτελεσμάτων πάνω σε αυτό, σε πραγματικό χρόνο.

·Σχεδιασμός σταδίου 2D ή 3D

·Αλλαγή κλίμακας σταδίου έως και φυσικό μέγεθος.

·Virual Reality ανάλυση σταδίου με τεχνολογία AR

·Βαθμολογία και πλήρη ανάλυση αποτελεσμάτων σταδίου

·Παρακολούθηση προπόνησης άλλου αθλητή Spy Mode

·Και άλλα που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα και θα προστεθούν στο μέλλον.

Προσοχή: Το πραγματικό προϊόν μπορεί να έχει μικρές διαφορές σε σχέση με το εικονιζόμενο. Επίσης μπορεί να υπάρχει μικρή χρωματική διαφορά λόγο φωτισμού.

(Video) Τι είναι η πλατφόρμα εκπαίδευσης πρακτικής σκοποβολής IPSC Shooters Global. Μια γρήγορη παρουσίαση.

(Video) Τι διαφορές έχει η στρατιωτική από την πολιτική πλατφόρμα εκπαίδευσης Shooters Global και πιο να διαλέξετε.

(Video) Γρήγορη παρουσίαση της εφαρμογής που συνεργάζεται με την πλατφόρμα εκπαίδευσης Shooters Global

(Video) Φτιάξε το στάδιο σου και περπάτησε το με το κινητό σου τηλέφωνο και την εφαρμογή του Shooters Global

(Video) Η έξυπνη λειτουργία, η λειτουργία κατασκόπου και πολλά πολλά άλλα του Shooters Global Timer

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Shooter's Global
Τύπος Γενικής Χρήσης
Μάρκα / Μοντέλο όπλου Σχεδόν για όλα τα όπλα
Χρήση Αγωνιστική, Οπλοφορία, Υπηρεσιακή
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Shooters Global Χρονόμετρο / Πλήρης πλατφόρμα εκπαίδευσης πρακτικής σκοποβολής