Μεταφορικά έξοδα
Μεταφορικά έξοδα

Εντός Αθηνών 3,10€,
εκτός Αθηνών 3,35€.
Στις τιμές περιλαμβανεται Φ.Π.Α.

Κόστος Αντικαταβολής 3,50€

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

QR codes

Πατήστε στην εικόνα για να λάβετε το σύνδεσμο QR

Αμφιδέξιος μοχλός ταχείας απελευθέρωσης Red Force Ambi Mag Release

55,00 €

Προσφέρει ταχεία απελευθέρωση της γεμιστήρας

Διαθεσιμότητα: Έχει προσωρινά εξαντληθεί
SKU
Red-Force-Ambi-Mag-Release

Η Ρωσική Red Force είναι μια εταιρεία που σχεδιάζει, κατασκευάζει και εξελίσσει αξεσουάρ και βελτιώσεις για όπλα. Είναι μια από τις πρώτες εταιρείες που ξεκίνησε να βελτιώνει τα Vep2-12 και Saiga-12 και πολλά από τα σχέδια της τα βρίσκουμε στην δύση είτε σαν αντίγραφα είτε κατασκευασμένα κατόπιν αδείας.

Ο αμφιδέξιος μοχλός ταχείας απελευθέρωσης Red Force Ambi Mag Release "Quadro" για Armsan RS-S1 / Vepr-12 / Saiga-12 είναι κατασκευασμένος από χάλυβα υψηλής ποιότητας και αντικαθιστά πλήρως τον υπάρχοντα μοχλό απελευθέρωσης της γεμιστήρας. Καλύπτει τον υποφυλακτήρα της σκανδάλης και από τις 2 πλευρές και επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε το δάκτυλο της σκανδάλης για να απελευθερώσουμε την γεμιστήρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ταχύτατες αλλαγές γεμιστήρα, αλλά και με απόλυτη ασφάλεια εφόσον το δάκτυλο φεύγει από την σκανδάλη για την αλλαγή. Είναι απαραίτητη βελτίωση για επιχειρησιακή χρήση και αδιανόητο να μην υπάρχει σε κάθε αγωνιστική βελτίωση.

Ο αμφιδέξιος μοχλός ταχείας απελευθέρωσης Red Force Ambi Mag Release είναι συμβατός με....

Armsan Armtac RS-S1

Molot Vepr-12

Izmash Saiga-12 (όλα τα μοντέλα που έχουν πιστολοειδή λαβή πάνω στο μεταλλικό σώμα του όπλου και όχι πάνω στο κοντάκι. Εαν όμως ένα τέτοιο μοντέλο έχει μετατραπεί και το σύστημα της σκανδάλης του, μαζί με τον υποφυλακτήρα της σκανδάλης, έχει μετατοπιστεί μπροστά, τότε ο μοχλός μπορεί να χρησιμοποιηθεί)

Προσοχή: Μπορεί να υπάρχουν διαφορές μεταξύ του εικονιζόμενου και πραγματικού προϊόντος.

Προσοχή: Λόγο του γεγονότος ότι η τοποθέτηση του θέλει μια επιπλέον προσπάθεια, διότι το ελατήριο του μοχλού πρέπει να είναι σε τάση, έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο πολλοί να χτυπούν το πείρο ασφάλισης με σφυρί για να περάσει, με αποτέλεσμα πολλές φορές να σπάει η υποδοχή του πείρου ασφάλισης. Εαν δεν έχετε την απαραίτητη υπομονή ίσως χρειαστεί να τοποθετηθεί από επαγγελματία. Επίσης προτείνουμε σαν καλύτερη λύση και πιο σωστή λειτουργία, την απευθείας τοποθέτηση του πάνω στον υπάρχων λεβιέ απελευθέρωσης. Σε αυτή την περίπτωση προτείνουμε την μετατροπή από επαγγελματία.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Red Force
Τύπος Αξεσουάρ Λειόκαννων, Αξεσουάρ Τυφεκίων
Μάρκα / Μοντέλο όπλου AK 47/74 και όλα τα συμβατά, Armsan RSS1, Kalasnikov KS-12, Saiga 12 με πιστολοειδή λαβή στο φορέα, Saiga 410 AK, Vepr 12 Molot
Χρήση Αγωνιστική, Υπηρεσιακή
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Αμφιδέξιος μοχλός ταχείας απελευθέρωσης Red Force Ambi Mag Release