Μεταφορικά έξοδα
Μεταφορικά έξοδα

Εντός Αθηνών 3,10€,
εκτός Αθηνών 3,35€.
Στις τιμές περιλαμβανεται Φ.Π.Α.

Κόστος Αντικαταβολής 3,50€

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

QR codes

Πατήστε στην εικόνα για να λάβετε το σύνδεσμο QR

Πυροβόλο λειόκαννο αυτογεμές Armsan Armtac RS-S1 Tactical Ceracote Green Cal 12 με 2 γεμιστήρες 10άρες

1.150,00 €

Αυτογεμής λειόκαννη καραμπινα στρατιωτικών προδιαγραφών NATO με μηχανισμό Kalsnikov

SKU
Armsan-Armtac-RSS1-Tactical-Ceracote-Green-2X10

Βλέποντας κανείς για πρώτη φορά την Armsan Armtac RS-S1 μπορεί να σκεφτεί “Το Τούρκικο αντίγραφο της Molot”. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι όμως. Το ίδιο σκέφτηκαν όλοι όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. Και εμείς όταν το εισάγαμε για πρώτη φορά αυτό πιστεύαμε και σταυρώναμε τα δάχτυλα να βγει καλό. Τρία χρόνια μετά όμως θεωρείται το ένα από τα δύο πιο αξιόπιστα όπλα τύπου Box Fed για στρατιωτική χρήση στον κόσμο. Θα ήταν τρία αλλά η Molot μας αποχαιρέτησε. Το συγκεκριμένο όπλο λοιπόν για να κατασκευαστεί χρειάστηκε να πάρει άδεια από αυτόν που έχει την πατέντα για την συγκεκριμένη πλατφόρμα, δηλαδή την Kalasnikov Koncern. Σιγά μην αντέγραφαν το Saiga όμως. Ο μηχανισμός είναι ο ίδιος αλλά η ποιότητα των μετάλλων είναι από άλλο πλανήτη. Εδώ χρησιμοποιείται χρωμιομολυβδαινιούχος χάλυβας. Είναι τόσο σκληρός που δεν μπορεί να βαφεί με την κλασική μέθοδο bluing γιατί απλά δεν σκουριάζει για να πάρει χρώμα. Το ίδιο και το κλείστρο που τρυπιέται μόνο από ειδικά τρυπάνια καρβιδίου για Τιτάνιο.

Βελτιώσεις σε σχέση με το πρωτότυπο.

G Η γωνία της χοάνης άλλαξε και τώρα έχουμε πραγματικά σωστή τροφοδοσία χωρίς εμπλοκές.

U Η γεμιστήρα βελτιώθηκε σημαντικά στο κούμπωμα της και στην γλώσσα της και κατασκευάζεται από πολυμερές υλικό με μια μικρή ελαστικότητα, έτσι έχει τεράστιες αντοχές κατά την πτώση.

N Ο μηχανισμός της σκανδάλης βελτιώθηκε αισθητά και μάλιστα τον αγόρασε η Kalasnikov από την Armsan και τώρα υπάρχει και στα καινούργια Saiga.

S O μηχανισμός του Last Round Bolt Hold Open μεταφέρθηκε λίγο πιο πίσω και είναι άνετα προσβάσιμος από το δάκτυλο του σκοπευτή.

N Στην ασφάλεια προστέθηκε μια φαρδιά βάση επίσης και τώρα βγαίνει και αυτή με τον δείκτη του Χεριού του σκοπευτή, χωρίς να χρειάζεται να πάρει το χέρι του απ’ την λαβή.

R Το λεβιεδάκι απελευθέρωσης της γεμιστήρας φάρδυνε και απόκτησε μια μικρή κλήση προς τα πίσω. Τώρα μπορούμε να πετάξουμε την γεμιστήρα μας πάλι με τον δείκτη του χεριού μας, χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε κόλπα και να χτυπάμε με την επόμενη γεμιστήρα τον λεβιέ για να πέσει η προηγούμενη, ή να παίρνουμε το χέρι από το όπλο κατά την αλλαγή.

O Ο θάλαμος των αερίων είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και όχι από χρωμιομένο αλουμίνιο, έχει βελτιωθεί για χρήση και από ελαφριά φυσίγγια και έχει γίνει λούκι για να μπορούμε να αφαιρούμε το πιστόνι ακόμη και εάν έχουμε αμελήσει να καθαρίσουμε το όπλο κανένα τρίμηνο, αλλά συνεχίζουμε να ρίχνουμε μια κούτα φυσίγγια την εβδομάδα.

S Η λαβή του δεν θα μας κόβει τα χέρια είναι ανατομική και έχει και αποθηκευτικό χώρο για μικροπράγματα.

E Η κάννη του είναι παχύτερη κατά 0,1mm.

S H μηχανουργική εργασία του εργοστασίου στον φορέα του όπλου, επιτρέπει στο κλείστρο να κινείται τόσο άνετα που το όπλο λειτουργεί κανονικά ακόμη και με 24 γραμμάρια φυσίγγια.

G Στο κάλυμμα του φορέα έχει μακριά ράγα picatinny για οπτικά σκοπευτικά, κατασκευασμένη από αλουμίνιο αεροδιαστημικής ποιότητας, όχι από πλαστικό.

U Στο κάτω μέρος της κάννης φέρει μικρή βάση Picatinny.

N Στο νέο μοντέλο έχει πάπια με Picatinny στο επάνω και κάτω μέρος και θέσεις τύπου M-Lock στα πλαϊνά.

SΚεραμική βαφή Ceracote για απίστευτή αντοχή σε κάθε καταπόνηση

O Τέλος το όπλο είναι το μόνο λειόκαννο που έχει πιστοποίηση NATO.

Έκανε πολύ δρόμο από όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, πρώτοι εμείς το εμπιστευθήκαμε και τολμήσαμε να το στήσουμε για αγωνιστική χρήση αλλά αυτή την στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο, θεωρείται η απόλυτη πλατφόρμα κυρίως γιατί 1ον δεν εφηύρε τον τροχό αλλά χρησιμοποίησε την πλέον αξιόπιστη πλατφόρμα του Kalasnikov και 2ον δεν κουβαλάει μαζί του τις παιδικές ασθένειες των προκατόχων του. Αυτή την στιγμή ο μαθητής έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον δάσκαλο. Το όπλο συνοδεύεται από πληθώρα αξεσουάρ και έξτρα δώρων από εμάς, έχει 3 χρόνια εγγύηση εργοστασίου, κάτι τελείως άχρηστο όμως γιατί τρία χρόνια μετά τα πρώτα και με πάνω από 200 όπλα στα χέρια σκοπευτών και κυνηγών, δεν υπήρξε ποτέ καμιά βλάβη.

Η συσκευασία εκτός από το όπλο και την γεμιστήρα του περιλαμβάνει τα εξής δώρα.

1 Πλαστική βαλίτσα μεταφοράς

2 Δεύτερη γεμιστήρα 10 φυσιγγίων (περιορισμένη στα 2 φυσίγγια λόγο νομοθεσίας)

3 Δύο ελαστικά πατάκια Mag Assist για προστασία των γεμιστήρων κατά την πτώση

4 Πλαστικό σημαντήρα άδειας θαλάμης

5 Σημαιάκι Remove Before Flight για τον σημαντήρα άδειας θαλάμης

6 Door Breacher

7 Barrel Thread protector

8 Quick Release κρίκο αορτήρα

9 Ελαστικό Recoil Buffer

10 Γωνιακή λαβή κατάδειξης

11Ελαστικό, αντιολισθητικό, ανατομικό, κάλυμμα λαβής με θέση για τα δάκτυλα

12 Δύο επιπλέον χρόνια εγγύησης (3 συνολικά) από αυτό που ορίζει η νομοθεσία της ΕΕ

Προσοχή: Το πραγματικό προϊόν μπορεί να έχει μικρές διαφορές από το οικονιζόμενο, επίσης μπορει να υπάρχει μικρη χρωματική διαφορά μεταξύ τους λόγο φωτισμού.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Armsan
Τύπος Αυτογεμές γεμιστήρως
Χρήση Κυνήγι μεγάλων τριχωτών θηραμάτων, Υπηρεσιακή / Στρατιωτική, Αγωνιστική
Μηχανισμός Αερίων
Διαμέτρημα 12g
Θάλαμος 76mm Magnum
Μήκος Κάννης 51cm
Φορέας / Βάση Ατσάλι
Κοντάκι / Πάπια Κοντάκι τύπου M4 σταθεροποιημένο, Πάπια συνθετική στρατιωτικών προδιαγραφών με 2 βάσεις Picatinny M-Lok στα πλαϊνά, πρακτικά απρόσβλητη σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες
Φινίρισμα Ceracote Army Green
Βάρος 3,630γρ καθαρό
Τροφοδοσία Από γεμιστήρα 10 φυσιγγίων περιορισμένη σε 2 φυσιγγίων λόγο νομοθεσίας
Χωρητικότητα Φυσιγγίων 10+1 περιορισμένη σε 3+1 λόγο νομοθεσίας
Τσοκάκια Εξωτερικά
Εγγύηση 3 χρόνια
Αξεσουάρ Σκληρή βαλίτσα μεταφοράς, Door Breacher, Quick Release κρίκος αορτήρα, Δαχτυλίδι προστασίας σπειρώματος κάννης, Πλαστικό σημαντήρα άδειας θαλάμης, Σημαιάκι Remove before flight για τον σημαντήρα άδειας θαλάμης, Πλαστικά προστατευτικά γεμιστήρων κατά την πτώση, Δεύτερη γεμιστήρα, Recoil Buffer, Γωνιακή λαβή κατάδειξης, Ελαστικό, αντιολισθητικό, ανατομικό, κάλυμμα λαβής με θέση για τα δάκτυλα, Δύο επιπλέον χρόνια εγγύησης από αυτό που ορίζει η νομοθεσία της ΕΕ
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Πυροβόλο λειόκαννο αυτογεμές Armsan Armtac RS-S1 Tactical Ceracote Green Cal 12 με 2 γεμιστήρες 10άρες