Μεταφορικά έξοδα
Μεταφορικά έξοδα

Εντός Αθηνών 3,10€,
εκτός Αθηνών 3,35€.
Στις τιμές περιλαμβανεται Φ.Π.Α.

Κόστος Αντικαταβολής 3,50€

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

QR codes

Πατήστε στην εικόνα για να λάβετε το σύνδεσμο QR

Ωτοασπίδες σκοποβολής CrossEye Tac Force 21 NRR

25,00 €

Έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στα πεδία που γίνεται χρήση όπλων, σκοπευτήρια κτλ.

Διαθεσιμότητα: Έχει προσωρινά εξαντληθεί
SKU
EAR-TF6001

Οι CrossEye Tac Force Κατασκευάζονται από τη Aearo Technologies και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στα πεδία που γίνεται χρήση όπλων, σκοπευτήρια κτλ. Τα όπλα γενικά εκτός από πολλά Ντεσιμπέλ αποδίδουν και πολύ υψηλές συχνότητες οι οποίες βρίσκονται εκτός του ακουστικού φάσματος των 20KHz. Πχ εάν αποκόψουμε όλες τις συχνότητες μεταξύ 20Hz και 20KHz τότε ενώ δεν θα ακούμε κανένα θόρυβο, ο ακουστικός μηχανισμός μας έχει δεχθεί υπερήχους πολύ υψηλής εντάσεως. Η ζημιά γίνεται απλά εμείς δεν το καταλαβαίνουμε. Και αυτό είναι ακόμη χειρότερο γιατί εάν το καταλαβαίναμε θα φροντίζαμε να προστατευτούμε, ενώ έτσι μπορεί να κάτσουμε ώρες χωρίς προστασία. Τις συχνότητες αυτές δεν μπορούν να το διαχειριστούν όλες οι ωτοασπίδες. Οι εργατικές ωτοασπίδες πχ λειτουργούν για συχνότητες που γνωρίζουν ότι παράγονται σε εργασιακούς χώρους εργοστάσια οικοδομές κτλ. Οι ωτοασπίδες που αναγράφουν ότι είναι κατασκευασμένες για σκοπευτική, κυνηγετική, στρατιωτική ή αστυνομική χρήση έχουν αυτή την πρόβλεψη. Όταν λοιπόν μια ωτοασπίδα αναφέρει ότι μειώνει την ένταση του θορύβου ΧΧ ντεσιμπέλ δεν σημαίνει ότι το κάνει σε όλο το φάσμα των συχνοτήτων. Με λίγα λόγια μια εργατική ωτοασπίδα που μειώνει τον θόρυβο κατά 24 Decibel (NRR) στο σκοπευτήριο μπορεί να είναι χειρότερη από μια σκοπευτική των 20 Decibel (NRR).

Η CrossEye Tac Force λοιπόν ακολουθεί το κατασκευαστικό πρότυπο CE, Έχει πιστοποίηση κατά EPA (U.S. Environmental Protection Agency) και τέλος πιστοποίηση και έγκριση της ΝΤΟΑ (National Tactical Officers Association).

Με λίγα λόγια εγγυάται ότι θα κάνει σωστά στο πεδίο την δουλεία που την αγοράσατε να κάνει, όντας φθηνότερη από τις περισσότερες που είναι και εκτός προτύπων.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Χρήση: Σκοπευτική

Υλικό Κατασκευής: ABS

Βάρος: 240γρ

Διαστάσεις κλειστή: 9,5cm X 11cm

Μείωση θορύβου χωρίς επιπλέον ακουστική προστασία: από 21Db έως 30Db

Μείωση θορύβου με επιπλέον ακουστική προστασία: από 24Db έως 33Db

Πολύ χαμηλό προφίλ για χρήση ακόμη και με τουφέκι με υψηλή επώμιση.

 

Προσοχή: Μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφορές μεταξύ του εικονιζόμενου και του πραγματικού προϊόντος, επίσης μπορεί να υπάρχει χρωματική διαφορά λόγο φωτισμού

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Aearo Technologies
Τύπος Γενικής Χρήσης
Μάρκα / Μοντέλο όπλου Σχεδόν για όλα τα όπλα
Χρήση Αγωνιστική, Προστασία
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ωτοασπίδες σκοποβολής CrossEye Tac Force 21 NRR