Μεταφορικά έξοδα
Μεταφορικά έξοδα

Εντός Αθηνών 3,10€,
εκτός Αθηνών 3,35€.
Στις τιμές περιλαμβανεται Φ.Π.Α.

Κόστος Αντικαταβολής 3,50€

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

QR codes

Πατήστε στην εικόνα για να λάβετε το σύνδεσμο QR

Ωτοασπίδες σκοποβολής CrossEye Tac Force 21 NRR + Θήκη ωτοασπίδων GNR σκληρή υδατοανθεκτική + Δώρεαν GNR Belt clip holder ωτοασπίδων + Δωρεάν μεταφορικά

45,20 €

Μια προσφορά που αξίζει να προσέξετε.

Διαθεσιμότητα: Έχει προσωρινά εξαντληθεί
SKU
TacForce+SmallCase+Beltclip

Ωτοασπίδες σκοποβολής CrossEye Tac Force 21 NRR

Οι CrossEye Tac Force Κατασκευάζονται από τη Aearo Technologies και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στα πεδία που γίνεται χρήση όπλων, σκοπευτήρια κτλ. Τα όπλα γενικά εκτός από πολλά Ντεσιμπέλ αποδίδουν και πολύ υψηλές συχνότητες οι οποίες βρίσκονται εκτός του ακουστικού φάσματος των 20KHz. Πχ εάν αποκόψουμε όλες τις συχνότητες μεταξύ 20Hz και 20KHz τότε ενώ δεν θα ακούμε κανένα θόρυβο, ο ακουστικός μηχανισμός μας έχει δεχθεί υπερήχους πολύ υψηλής εντάσεως. Η ζημιά γίνεται απλά εμείς δεν το καταλαβαίνουμε. Και αυτό είναι ακόμη χειρότερο γιατί εάν το καταλαβαίναμε θα φροντίζαμε να προστατευτούμε, ενώ έτσι μπορεί να κάτσουμε ώρες χωρίς προστασία. Τις συχνότητες αυτές δεν μπορούν να το διαχειριστούν όλες οι ωτοασπίδες. Οι εργατικές ωτοασπίδες πχ λειτουργούν για συχνότητες που γνωρίζουν ότι παράγονται σε εργασιακούς χώρους εργοστάσια οικοδομές κτλ. Οι ωτοασπίδες που αναγράφουν ότι είναι κατασκευασμένες για σκοπευτική, κυνηγετική, στρατιωτική ή αστυνομική χρήση έχουν αυτή την πρόβλεψη. Όταν λοιπόν μια ωτοασπίδα αναφέρει ότι μειώνει την ένταση του θορύβου ΧΧ ντεσιμπέλ δεν σημαίνει ότι το κάνει σε όλο το φάσμα των συχνοτήτων. Με λίγα λόγια μια εργατική ωτοασπίδα που μειώνει τον θόρυβο κατά 24 Decibel (NRR) στο σκοπευτήριο μπορεί να είναι χειρότερη από μια σκοπευτική των 20 Decibel (NRR).

Η CrossEye Tac Force λοιπόν ακολουθεί το κατασκευαστικό πρότυπο CE, Έχει πιστοποίηση κατά EPA (U.S. Environmental Protection Agency) και τέλος πιστοποίηση και έγκριση της ΝΤΟΑ (National Tactical Officers Association).

Με λίγα λόγια εγγυάται ότι θα κάνει σωστά στο πεδίο την δουλεία που την αγοράσατε να κάνει, όντας φθηνότερη από τις περισσότερες που είναι και εκτός προτύπων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Χρήση: Σκοπευτική

Υλικό Κατασκευής: ABS

Βάρος: 240γρ

Διαστάσεις κλειστή: 9,5cm X 11cm

Μείωση θορύβου χωρίς επιπλέον ακουστική προστασία: από 21Db έως 30Db

Μείωση θορύβου με επιπλέον ακουστική προστασία: από 24Db έως 33Db

Πολύ χαμηλό προφίλ για χρήση ακόμη και με τουφέκι με υψηλή επώμιση.

Θήκη ωτοασπίδων GNR σκληρή υδατοανθεκτική

Κατασκευασμένη ειδικά για ωτοασπίδες σαν τις Walkers, Howard Leight, Impact Sport, από σκληρό EVA το οποίο είναι αντικραδασμικό, αδιάβροχο, και αδιαπέραστο από την σκόνη. Προστατεύει τις ωτοασπίδες σας από το να έρχονται σε επαφή με άλλα αντικείμενα μέσα στο σακίδιο, θήκη, βαλιτσάκι σας και να καταστρέφονται λόγο τριβών και χτυπημάτων. Έχει μαλακή συνθετική επένδυση εσωτερικά και επικάλυψη τύπου Gordura πολύ σφικτής πλέξης εξωτερικά. Μεγάλο και άνετο λουράκι για να το κρατάμε και να το κρεμάμε. Εσωτερικό χώρο για το εγχειρίδιο χρήσης, μπαταρίες ή καλώδια. Προστατεύει την επένδυση σας και πιάνει και μικρό χώρο.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευασμένη ειδικά για ωτοασπίδες σαν τις Walkers, Howard Leight, Impact Sport, από σκληρό EVA το οποίο είναι αντικραδασμικό, αδιάβροχο, και αδιαπέραστο από την σκόνη.

Πολύ βολική συνοδεύετε από λουράκι για το χέρι για εύκολη μεταφορά.

Ειδικά σχεδιασμένη εσωτερική τσέπη για το εγχειρίδιο χρήσης, μπαταρίες ή καλώδια ή οτιδήποτε άλλο.

Απαλό αλλά πολύ δυνατό φερμουάρ σε σχεδόν 360° γωνίας κάνοντάς το “βάλε – βγάλε” εύκολη και άνετη υπόθεση.

Μαλακή εσωτερική συνθετική επένδυση, πολύ υψηλή ποιοτικά, που δίνει μια επιπλέον προστασία, είναι πολύ όμορφη και διασφαλίζει πολυετή αποδοτικότητα.

Ειδικά σχεδιασμένη για να δέχεται ωτοασπίδες μεγέθους Walkers, Howard Leight, Impact Sport και πολλές άλλες.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Υλικό κατασκευής: EVA

Χρώμα: Μαύρο

Διαστάσεις: 145mmΧ125mmΧ105mm

Βάρος: 155γρ

GNR Belt clip holder ωτοασπίδων και όχι μόνο

Για χρόνια οι σκοπευτές προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να κρεμάνε τα διάφορα αξεσουάρ που χρησιμοποιούν όταν δεν είναι στη γραμμή βολής. Τακ κυριότερα είναι Ωτοασπίδες, γυαλιά καπέλο. Με τα γυαλιά και το καπέλο πάντα βρίσκουμε τρόπο πχ τα βάζουμε στο κεφάλι αλλά με τις ωτοασπίδες τι γίνεται όταν απομακρύνεστε από το πεδίο και τις θέλετε μαζί σας. Όπου και να κοιτάξεις λοιπόν υπάρχει ένα συγκεκριμένο κλιπάκι. Το πήραν όλοι το πήραμε και εμείς. Έχει όμως ένα μικρό πρόβλημα. Είναι άχρηστο για ωτοασπίδες. Είναι τόσο στενό που δεν χωράει το στήριγμα της κεφαλής των ωτοασπίδων σε αυτό. Βαρεθήκαμε λοιπόν να βλέπουμε κρεμαστάρια από σύρμα κρεμάστρας, σκοπευτές να βάζουν τις ωτοασπίδες στο κεφαλι αλλά μακριά από τα αφτιά, περασμένες στα μπράτσα, στα πόδια και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε. Κάποιοι κρεμούσαν τις ωτοασπίδες από τα σύρματα ρύθμισης του μεγέθους και κάποιοι άλλοι έβαζαν στο στήριγμά της κεφαλής μια θηλιά από σχοινί και μετά κρεμούσαν την θηλιά στο κλιπάκι.

Εμείς πάλι κάναμε εισαγωγή ένα κλιπάκι που δουλεύει. Και όχι μόνο δουλεύει αλλά κάνει και εκατοντάδες άλλες δουλειές και μπορεί να γίνει και σταθερό κρεμαστάρι τοίχου. Απλό, λιτό, απέριττο, και 100% λειτουργικό.

Χαρακτηριστικά

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κλιπάκια ζώνης της αγοράς αυτό δουλεύει

 

Ιδανικό για..

Ωτοασπίδες

Καπέλα

Κλειδιά

Μάσκες προστασίας

Επεκτάσεις καλωδίων

και πολλά πολλά άλλα

Προσοχή: Μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφορές μεταξύ του εικονιζόμενου και του πραγματικού προϊόντος, επίσης μπορεί να υπάρχει χρωματική διαφορά λόγο φωτισμού

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Άγνωστος
Τύπος Γενικής Χρήσης
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ωτοασπίδες σκοποβολής CrossEye Tac Force 21 NRR + Θήκη ωτοασπίδων GNR σκληρή υδατοανθεκτική + Δώρεαν GNR Belt clip holder ωτοασπίδων + Δωρεάν μεταφορικά