Μεταφορικά έξοδα
Μεταφορικά έξοδα

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα 3€.
Στις τιμές περιλαμβανεται Φ.Π.Α.

Κόστος Αντικαταβολής 2,50€

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

QR codes

Πατήστε στην εικόνα για να λάβετε το σύνδεσμο QR

Ματσέτα Walther MachTac 2

53,50 € (τοις μετρητοίς)

Ο σχεδιασμός της ακολουθεί τα πρότυπα του Νεπαλέζικου Gurka Kukri το οποίο κατά δήλωση των Νεπαλέζων προέρχεται από την αρχαιοελληνική κοπίδα. Είναι πολύ ελαφρύ και ευέλικτο.

Διαθεσιμότητα: Παράδοση εντός 3ων εργάσιμων ημερών
SKU
5.0722

Με τις ματσέτες Walther MachTac 2 δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός.

H τεραστίων διαστάσεων λεπίδα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι 440 και είναι προστατευμένη από ειδική βαφή. Αυτό ακριβώς απαιτούν οι σοβαροί χρήστες από μια ματσέτα.

Ο σχεδιασμός της ακολουθεί τα πρότυπα του Νεπαλέζικου Gurka Kukri το οποίο κατά δήλωση των Νεπαλέζων προέρχεται από την αρχαιοελληνική κοπίδα. Είναι πολύ ελαφρύ και ευέλικτο.

Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς ότι η MachTac πρόκειται για εργαλείο δουλειάς. Έχει μεγάλη λεπίδα που μπορεί να κόψει σχεδόν τα πάντα, επιπλέον το στιβαρό ατσάλι 440 ακονίζεται πολύ εύκολα και είναι ιδανικό για ένα στιβαρό εργαλείο. Ακόμα και οι λαβές είναι σχεδιασμένες για βαριά χρήση. Στην ΜachTac 1 είναι από αντιολισθητικό πολυμερές με ένθετα από TPR. Παραδίδεται με μια πρακτική θήκη από Nylon.

Σημ: Στην πλειοψηφία τους οι ματσέτες της παγκόσμιας αγοράς είναι κατασκευασμένες από σίδηρο και χωρίς ακονισμένη κόψη. Λίγες είναι από ανθρακούχο χάλυβα και ελαφρώς ακονισμένες. Η Walther είναι η πρώτη που κατασκεύασε από ανοξείδωτο ατσάλι, ακονισμένες σαν ξυράφι και ακόμη και σήμερα θα δυσκολευτείτε πολύ να βρείτε άλλη αντίστοιχης ποιότητας.

Προσοχή: Μπορεί να υπάρχουν μικροδιαφορές μεταξύ του εικονιζόμενου και πραγματικού προϊόντος, επίσης μπορεί να υπάρχει χρωματική διαφορά λόγο φωτισμού

Οπτική παρουσίαση της ματσέτας Walther MachTac 2

Δοκιμές κοπής κλαριών από την Walther MachTac 2

Δοκιμή κοπής σαν τσεκούρι της Walther MachTac 2

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Umarex
Λεπίδα 440SS Ανοξείδωτος Χάλυβας
Ολικό μήκος 53 cm (20,86")
Μήκος Λεπίδας 38 cm (14,95")
Πάχος Λεπίδας 4,5mm
Σχέδιο Λεπίδας Kukri
Φινίρισμα Λεπίδας Μαύρο Ματ
Φινίρισμα Μαύρο Ματ
Λαβή TPR
Θήκη Nylon
Βάρος 615γρ
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ματσέτα Walther MachTac 2