Μεταφορικά έξοδα
Μεταφορικά έξοδα

Εντός Αθηνών 3,10€,
εκτός Αθηνών 3,35€.
Στις τιμές περιλαμβανεται Φ.Π.Α.

Κόστος Αντικαταβολής 3,50€

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

QR codes

Πατήστε στην εικόνα για να λάβετε το σύνδεσμο QR

Laser Bore Sight GNR για λειόκαννα Cal 12 / 36/.410

Τόσο χαμηλά όσο 21,90 €

Τα GNR Boresighters προσφέρουν έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο ρύθμισης των σκοπευτικών

GNR
SKU
Laser Bore Sight GNR για λειόκαννα

Μια από τις βασικές διαφορές μας από τα ανταγωνιστικά μαγαζιά, είναι ότι οτιδήποτε εισάγουμε, πρώτα δοκιμάζετε κάτω από πραγματικές συνθήκες στο πεδίο και μετά ανακοινώνετε σε εσάς. Πράγματι δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα προϊόντα εισήχθησαν αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στην λίστα των προϊόντων μας. Μερικές φορές όμως ακόμα και προϊόντα που έχουμε δοκιμάσει και χρησιμοποιούμε συνεχώς επί σειράς ετών, δείχνουν μια αδυναμία που απλά δεν είχε τύχει να δείξουν παρ όλες τις δοκιμές και τον χρόνο λειτουργίας τους. Εχθρός του καλού το καλύτερο λοιπόν και μια ημέρα που πήγαμε να βάλουμε το Lazer Boresighter αλουμινίου που εισάγουμε, για να ρυθμίσουμε τα σκοπευτικά μας, έπεσε το κλείστρο και το έπιασε στον φορέα. Όταν είδαμε την ζημιά που έπαθε μείναμε άφωνοι. Το Boresighter λειτουργούσε κανονικά βέβαια αλλά εξωτερικά είχε γίνει χάλια, με ένα βαθύ κόψιμο στη επιφάνεια του. Αυτό ήταν και η μοναδική του αδυναμία. Γιατί να υπάρχει λοιπόν. Από δω και εμπρός λοιπόν όλα τα Boresighters μας θα είναι μπρούτζινα και μάλιστα χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Σας παρουσιάζουμε τα νέα Cal 12 και Cal 36 /.410 Bronze Lazer Boresighter μας.

Τα GNR Boresighters προσφέρουν έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο ρύθμισης της γωνίας σύγκλισης σκοπευτικών, κάννης, σε σχέση με την απόσταση. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σαν εκπαιδευτικά βοηθήματα σε ασκήσεις γρήγορης επώμισης και ευθυγράμμισης με τον στόχο. Περιλαμβάνει οδηγίες χρήσης.

Χαρακτηριστικά

Απόλυτος ακριβή.

Ανθεκτικά και αξιόπιστα.

Ταχύτατος μηδενισμός σκοπευτικών και εύρεση γωνίας σύγκλισης.

Δραστική μείωση της κατανάλωσης φυσιγγίων για την ρύθμιση.

Συμπαγή και ποιοτικά.

Εύκολα στη μεταφορά και αποθήκευση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μήκος κύματος: 655nm, 635nm

Διάρκεια ζωής μπαταρίας: ~20min

Ενέργεια: 5mW

Παραγόμενη ενέργεια: 1-5mW

Μέγιστη απόσταση ρύθμισης: 100yds

Μπαταρίες: (3) LR-41 / AG9 / AG13 / SR621 (Δεν συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία)

Προσοχή: Για τα Boresighters Cal 36/.410 δεχόμαστε προπαραγγελίες με ημερομηνία παράδοσης το τέλος του μηνός Ιουνίου. Για τις προπαραγγελίες θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή.

Προσοχή: Το προϊόν δεν είναι, ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν, σκοπευτικό βοήθημα. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τα σκοπευτικά του όπλου.

Προσοχή: Μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφορές μεταξύ του εικονιζόμενου και του πραγματικού προϊόντος, επίσης μπορεί να υπάρχει χρωματική διαφορά λόγο φωτισμού

Πως να ρυθμίσετε τα σκοπευτικά του όπλου σας με την μέθοδο Bore Sight ακόμα και χωρίς Lazer Boresighter

Πως να ρυθμίσετε τα σκοπευτικά του όπλου σας με την μέθοδο Bore Sight με και χωρίς Lazer Boresighte. Παρουσιάζει ο Larry Potterfield της MidwayUSA

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής GNR
Τύπος Αξεσουάρ Λειόκαννων
Μάρκα / Μοντέλο όπλου Cal 12, Cal 36 / .410
Χρήση Αγωνιστική, Υπηρεσιακή
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Laser Bore Sight GNR για λειόκαννα Cal 12 / 36/.410