Μεταφορικά έξοδα
Μεταφορικά έξοδα

Εντός Αθηνών 3,10€,
εκτός Αθηνών 3,35€.
Στις τιμές περιλαμβανεται Φ.Π.Α.

Κόστος Αντικαταβολής 3,50€

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

QR codes

Πατήστε στην εικόνα για να λάβετε το σύνδεσμο QR

Ηλεκτρονικές Επιχειρησιακές Ωτοασπίδες Impact Sport + Θήκη ωτοασπίδων GNR σκληρή υδατοανθεκτική + Δώρεαν GNR Belt clip holder ωτοασπίδων + Δωρεάν μεταφορικά

90,20 €

Μια προσφορά που αξίζει να προσέξετε

Διαθεσιμότητα: Έχει προσωρινά εξαντληθεί
SKU
ImpactSport+SmallCase+BeltClip

Ηλεκτρονικές Επιχειρησιακές Ωτοασπίδες Impact Sport

Ενσωματωμένα κατευθυνόμενα μικρόφωνα, Που ενισχύουν την ένταση των εντολών στο πεδίο και άλλους θορύβους του περιβάλλοντος μέχρι το ασφαλές όριο των 82db, παρέχοντας φυσική ακρόαση και βελτιωμένη επικοινωνία.

Προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια και προστασία. Η ασφάλεια παρέχεται μέσω ενίσχυσης χωρίς παραμόρφωση, μέχρι του ορίου των 82db, των αναγκαίων χαμηλής έντασης ήχων, όπως οι εντολές στο πεδίο και οι συζητήσεις.

Οτιδήποτε κάτω από τα 82db μπορεί να ενισχυθεί μέχρι εκεί, οτιδήποτε πάνω από τα 82db ψαλιδίζεται σε αυτή την ένταση.

Αυτό σας επιτρέπει να ακούτε τα παραγγέλματα, να συζητάτε, να ακούτε τι συζητιέται 15 μέτρα μακριά από εσάς και άλλα πολύ διασκεδαστικά.

Εάν θέλετε να ακούτε μουσική όμως και σκασίλα σας για τα προηγούμενα μπορεί να συνδεθεί πολύ εύκολα με οποιαδήποτε πηγή ήχου.

Χαρακτηριστικά

Υλικό Κατασκευής: ABS

Χρώμα: Πράσινο λαδί / Μαύρο

Η συσκευασία περιλαμβάνει

1ον. Τις ωτοασπίδες

2ον. Το καλώδιο σύνδεσης με την πηγή ήχου

3ον. Το εγχειρίδιο οδηγιών.

 

Θήκη ωτοασπίδων GNR σκληρή υδατοανθεκτική

Κατασκευασμένη ειδικά για ωτοασπίδες σαν τις Walkers, Howard Leight, Impact Sport, από σκληρό EVA το οποίο είναι αντικραδασμικό, αδιάβροχο, και αδιαπέραστο από την σκόνη. Προστατεύει τις ωτοασπίδες σας από το να έρχονται σε επαφή με άλλα αντικείμενα μέσα στο σακίδιο, θήκη, βαλιτσάκι σας και να καταστρέφονται λόγο τριβών και χτυπημάτων. Έχει μαλακή συνθετική επένδυση εσωτερικά και επικάλυψη τύπου Gordura πολύ σφικτής πλέξης εξωτερικά. Μεγάλο και άνετο λουράκι για να το κρατάμε και να το κρεμάμε. Εσωτερικό χώρο για το εγχειρίδιο χρήσης, μπαταρίες ή καλώδια. Προστατεύει την επένδυση σας και πιάνει και μικρό χώρο.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευασμένη ειδικά για ωτοασπίδες σαν τις Walkers, Howard Leight, Impact Sport, από σκληρό EVA το οποίο είναι αντικραδασμικό, αδιάβροχο, και αδιαπέραστο από την σκόνη.

Πολύ βολική συνοδεύετε από λουράκι για το χέρι για εύκολη μεταφορά.

Ειδικά σχεδιασμένη εσωτερική τσέπη για το εγχειρίδιο χρήσης, μπαταρίες ή καλώδια ή οτιδήποτε άλλο.

Απαλό αλλά πολύ δυνατό φερμουάρ σε σχεδόν 360° γωνίας κάνοντάς το “βάλε – βγάλε” εύκολη και άνετη υπόθεση.

Μαλακή εσωτερική συνθετική επένδυση, πολύ υψηλή ποιοτικά, που δίνει μια επιπλέον προστασία, είναι πολύ όμορφη και διασφαλίζει πολυετή αποδοτικότητα.

Ειδικά σχεδιασμένη για να δέχεται ωτοασπίδες μεγέθους Walkers, Howard Leight, Impact Sport και πολλές άλλες.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Υλικό κατασκευής: EVA

Χρώμα: Μαύρο

Διαστάσεις: 145mmΧ125mmΧ105mm

Βάρος: 155γρ

GNR Belt clip holder ωτοασπίδων και όχι μόνο

Για χρόνια οι σκοπευτές προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να κρεμάνε τα διάφορα αξεσουάρ που χρησιμοποιούν όταν δεν είναι στη γραμμή βολής. Τακ κυριότερα είναι Ωτοασπίδες, γυαλιά καπέλο. Με τα γυαλιά και το καπέλο πάντα βρίσκουμε τρόπο πχ τα βάζουμε στο κεφάλι αλλά με τις ωτοασπίδες τι γίνεται όταν απομακρύνεστε από το πεδίο και τις θέλετε μαζί σας. Όπου και να κοιτάξεις λοιπόν υπάρχει ένα συγκεκριμένο κλιπάκι. Το πήραν όλοι το πήραμε και εμείς. Έχει όμως ένα μικρό πρόβλημα. Είναι άχρηστο για ωτοασπίδες. Είναι τόσο στενό που δεν χωράει το στήριγμα της κεφαλής των ωτοασπίδων σε αυτό. Βαρεθήκαμε λοιπόν να βλέπουμε κρεμαστάρια από σύρμα κρεμάστρας, σκοπευτές να βάζουν τις ωτοασπίδες στο κεφαλι αλλά μακριά από τα αφτιά, περασμένες στα μπράτσα, στα πόδια και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε. Κάποιοι κρεμούσαν τις ωτοασπίδες από τα σύρματα ρύθμισης του μεγέθους και κάποιοι άλλοι έβαζαν στο στήριγμά της κεφαλής μια θηλιά από σχοινί και μετά κρεμούσαν την θηλιά στο κλιπάκι.

Εμείς πάλι κάναμε εισαγωγή ένα κλιπάκι που δουλεύει. Και όχι μόνο δουλεύει αλλά κάνει και εκατοντάδες άλλες δουλειές και μπορεί να γίνει και σταθερό κρεμαστάρι τοίχου. Απλό, λιτό, απέριττο, και 100% λειτουργικό.

Χαρακτηριστικά

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κλιπάκια ζώνης της αγοράς αυτό δουλεύει

Ιδανικό για..

Ωτοασπίδες

Καπέλα

Κλειδιά

Μάσκες προστασίας

Επεκτάσεις καλωδίων

και πολλά πολλά άλλα

Χρώμα: Μαύρο

Προσοχή: Μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφορές μεταξύ του εικονιζόμενου και του πραγματικού προϊόντος, επίσης μπορεί να υπάρχει χρωματική διαφορά λόγο φωτισμού

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Άγνωστος
Τύπος Γενικής Χρήσης
Χρήση Αγωνιστική
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ηλεκτρονικές Επιχειρησιακές Ωτοασπίδες Impact Sport + Θήκη ωτοασπίδων GNR σκληρή υδατοανθεκτική + Δώρεαν GNR Belt clip holder ωτοασπίδων + Δωρεάν μεταφορικά