Μεταφορικά έξοδα
Μεταφορικά έξοδα

Εντός Αθηνών 3,10€,
εκτός Αθηνών 3,35€.
Στις τιμές περιλαμβανεται Φ.Π.Α.

Κόστος Αντικαταβολής 3,50€

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

QR codes

Πατήστε στην εικόνα για να λάβετε το σύνδεσμο QR

Αεροβόλο πιστόλι σκοποβολής KWC 75 Tac Blowback

132,70 €

Το KWC 75 Tac Blowback, είναι ένα υψηλής ποιότητας αντίγραφο του TANFOGLIO LIMITED CUSTOM

KWC
SKU
KMB88AHN

Το KWC 75 Tac Blowback, είναι ένα υψηλής ποιότητας αντίγραφο του TANFOGLIO LIMITED CUSTOM. Είναι εξ' ολοκλήρου μεταλλική κατασκευή, έχει μηχανισμό Blowback, κλείδωμα του κλείστρου στην ανοιχτή θέση μετά την τελευταία βολή της γεμιστήρας, όλα τα χειριστήρια του πραγματικού όπλου. Η γεμιστήρα του όπλου έχει την βαλβίδα λειτουργίας, δέχεται την αμπούλα Co2 και τις βολίδες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να αλλάζουμε γεμιστήρες και να ρίχνουμε συνεχώς ακριβώς σαν το πραγματικό όπλο. Επίσης εάν υπάρξει κάποια βλάβη στην τσιμούχα στεγανοποίησης ή στην βαλβίδα, αρκεί να στείλουμε μόνο την γεμιστήρα προς επισκευή και όχι ολόκληρο το όπλο. Ένα πραγματικό συλλεκτικό εργαλείο διασκέδασης, ή οικονομικής προπόνησης.

Σε γενικές γραμμές το μοντέλο KWC 75 TAC Blowback 4,5 mm είναι ένα αεροβόλο πιστόλι που χρησιμοποιεί ατσάλινα σφαιρικά βλήματα BBs, έχει ως πηγή ενέργειας αμπούλα CO2 και είναι πιστό αντίγραφο ενός πολύ γνωστού πυροβόλου όπλου. Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία και ο χειρισμός του είναι πανομοιότυποι με το αληθινό πυροβόλο όπλο. Είναι ένα αξιόλογο και στιβαρότατο όπλο κατασκευασμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου από μέταλλο και διαθέτει μια γρήγορη και δυνατή παλινδρόμηση κλείστρου που είναι ένα θετικό χαρακτηριστικό στο αίσθημα ρεαλισμού κατά την άσκηση στη σκοποβολή. Ακόμα και ο γεμιστήρας μοιάζει και δίνει την αίσθηση πως δεν υπάρχει καμία διαφορά με τον γεμιστήρα του αληθινού πυροβόλου 9 mm όσον αφορά το βάρος και τις διαστάσεις.

Ακρίβεια βολής: Είναι πολύ καλά ζυγοσταθμισμένο και προσφέρει τη δυνατότητα να πυροβολήσετε με αυτό το αεροβόλο πιστόλι ΒΒ που διαθέτει το χαρακτηριστικό της παλινδρόμησης κλείστρου πολύ γρήγορα και παρόλη την ζωηρή και δυνατή κίνηση της παλινδρόμησης η σκόπευση σας να παραμείνει επικεντρωμένη επί του στόχου. Εάν προτιμάτε κάποιο πιστόλι λίγο πιο συμμαζεμένο και χωρίς την ανάγκη προσθήκης κάποιου σκοπευτικού βοηθήματος όπως ερυθράς κουκκίδας η διόπτρας, τότε στραφείτε στο μοντέλο KWC TAC 4,5 mm.


Δύναμη έλξεως σκανδάλης: Η δύναμη έλξεως της σκανδάλης στο πιστόλι μοντέλο KWC TAC 4,5 mm είναι ότι ακριβώς θα περιμένατε από ένα αληθινό ημιαυτόματο πυροβόλο όπλο με παλινδρόμηση κλείστρου και τρόπο λειτουργίας απλή ενέργεια. Είναι μικρής διαδρομής, πολύ ελαφριά και ομαλή. Εάν χρειάζεστε κάποιο αεροβόλο πιστόλι που να πυροβολεί με ακρίβεια και με γρηγοράδα, τότε μην χάνετε τον χρόνο σας άσκοπα.


Ακρίβεια βολής: Κατά τη διάρκεια γρήγορης δοκιμής του μοντέλου KWC TAC στο πεδίο βολής η ταχύτητα του βλήματος στο στόμιο της κάννης υπολογίστηκε στα 325 fps κατά μέσο όρο σε μέτρια θερμοκρασία περιβάλλοντος και η συγκέντρωση 10 βολών αρκετά συμμαζεμένη 5,08 cm (2’’) από απόσταση 6,096 m (20 ft) σε θέση ανάπαυσης. Η κίνηση της σκανδάλης απλής ενέργειας είναι καλή, μικρής διαδρομής και ελαφριά συνοδευόμενη από την απότομη και δυνατή κίνηση παλινδρόμησης.


Ποιότητα κατασκευής: Η κατασκευή του αεροβόλου ΒΒ μοντέλο KWC TAC 4,5 mm είναι απαράμιλλη και σχεδόν εξολοκλήρου μεταλλική (ακόμα και τα πλακίδια λαβής). Το βάρος σ’ αυτό το πιστόλι κυμαίνεται στα 1.150 γραμμάρια, οι ανοχές του είναι έξοχες και οι ενώσεις σχεδόν ανύπαρκτες.


Αίσθηση Ρεαλισμού: Η αίσθηση ρεαλισμού του αεροβόλου ΒΒ 4,5 mm KWC TAC είναι όσο πιο κοντά μπορεί να φθάσει κανείς, πρακτικά σε όλες τις λεπτομέρειες, στο αληθινό Από άποψη λειτουργικότητας και εμφάνισης όπως το αληθινό όπλο δεν του λείπει τίποτε, εμφανισιακά το ίδιο μέγεθος αποσπώμενος μεταλλικός γεμιστήρας, πλήρης λειτουργία παλινδρόμησης κλείστρου, κλείδωμα του κλείστρου στην ανοιχτή θέση μετά την τελευταία βολή και βεβαίως, εάν παραστεί ανάγκη μπορεί να αποσυναρμολογηθεί στο πεδίο βολής.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
• Εξολοκλήρου μεταλλική κατασκευή, άριστο βάρος και αίσθηση αξιόπιστου όπλου.
• Απότομη και δυνατή κίνηση παλινδρόμησης κλείστρου.
• Άριστη κατασκευή και φινίρισμα.
• Είναι πολύ καλά ζυγοσταθμισμένο στο χέρι και παρόλη την ζωηρή και δυνατή κίνηση της παλινδρόμησης η σκόπευση σας παραμένει επικεντρωμένη επί του στόχου.
• Μηχανισμός σκανδάλης απλής ενέργειας με ελαφριά, ομαλή και μικρής διαδρομής κίνηση έλξεως.
• Πλήρως ρυθμιζόμενο κλισιοσκόπιο καθέτως και οριζοντίως.
• Τα βλήματα ΒΒ τοποθετούνται εύκολα στον γεμιστήρα.
• Αμφιδέξια ασφάλεια.

Προσοχή: Μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφορές μεταξύ του εικονιζόμενου και του πραγματικού προϊόντος, καθώς και μικρή χρωματική διαφορά μεταξύ τους λόγο φωτισμού.

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Κατασκευής KWC
Εταιρεία Διακίνησης KWC
Κατασκευαστής KWC
Τύπος Διοξειδίου του άνθρακα
Προωθητικός μηχανισμός Αμπούλα 12 γρ Co2
Τύπος Βλήματος Ατσάλινα
Διαμέτρημα 4,5 mm (.177)
Χωρητικότητα 17 βολίδες
Σύστ. Όπλισης Ημιαυτόματη με παλινδρόμηση κλείστρου
Ασφάλεια Χειροκίνητη
Σκοπευτικά Πρόσθιο σταθερό , Οπίσθιο ρυθμιζόμενο καθ' ύψος και κατά διεύθυνση
Ταχύτητα 325 fps
Μήκος Κάννης 116mm
Βάρος 1.150gr
Σκανδάλη Μονής ενεργείας
Λαβή Αλουμινίου
Ειδικά Χαρακτηριστικά Χωνάκι ταχείας αλλαγής γεμιστήρων.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Αεροβόλο πιστόλι σκοποβολής KWC 75 Tac Blowback