Μεταφορικά έξοδα
Μεταφορικά έξοδα

Εντός Αθηνών 3,10€,
εκτός Αθηνών 3,35€.
Στις τιμές περιλαμβανεται Φ.Π.Α.

Κόστος Αντικαταβολής 3,50€

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

Μεγάλη συλλογή από προϊόντα

QR codes

Πατήστε στην εικόνα για να λάβετε το σύνδεσμο QR

Αεροβόλο πιστόλι σκοποβολής KWC 75 Competition

149,20 €

Το KWC KMB89AHN είναι ένα υψηλής ποιότητας αντίγραφο του TANFOGLIO GOLD CUSTOM.

KWC
SKU
KMB89AHN

Το KWC KMB89AHN είναι ένα υψηλής ποιότητας αντίγραφο του TANFOGLIO GOLD CUSTOM. Είναι εξ' ολοκλήρου μεταλλική κατασκευή, έχει μηχανισμό Blowback, κλείδωμα του κλείστρου στην ανοιχτή θέση μετά την τελευταία βολή της γεμιστήρας, όλα τα χειριστήρια του πραγματικού όπλου. Η γεμιστήρα του όπλου έχει την βαλβίδα λειτουργίας, δέχεται την αμπούλα Co2 και τις βολίδες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να αλλάζουμε γεμιστήρες και να ρίχνουμε συνεχώς ακριβώς σαν το πραγματικό όπλο. Επίσης εάν υπάρξει κάποια βλάβη στην τσιμούχα στεγανοποίησης ή στην βαλβίδα, αρκεί να στείλουμε μόνο την γεμιστήρα προς επισκευή και όχι ολόκληρο το όπλο. Ένα πραγματικό συλλεκτικό εργαλείο διασκέδασης, ή οικονομικής προπόνησης.

Αναλυτική Περιγραφη

Πάρα πολλές εταιρείες έβρεχαν τα πόδια τους στη δεξαμενή της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Πρακτικής Σκοποβολής και έτσι η κάθε μια κατασκεύασε ένα δικό της αγωνιστικό πιστόλι για να μπορέσουν να ανταγωνιστούν μεταξύ τους. Η KWC ακολούθησε και αυτή παράλληλα με αποτέλεσμα την παρουσίαση του αγωνιστικού 75 Competition το οποίο είναι ένα υπέροχο τέρας !
Σε γενικές γραμμές το μοντέλο KWC 75 Competition 4,5 mm είναι ένα αεροβόλο πιστόλι που χρησιμοποιεί ατσάλινα σφαιρικά βλήματα BBs, έχει ως πηγή ενέργειας αμπούλα CO2 και είναι πιστό αντίγραφο ενός πολύ γνωστού πυροβόλου όπλου με παλινδρόμηση κλείστρου. Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία και ο χειρισμός του είναι πανομοιότυποι με το αληθινό πυροβόλο όπλο. Είναι ένα αξιόλογο και στιβαρότατο όπλο κατασκευασμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου από μέταλλο και διαθέτει μια γρήγορη και δυνατή παλινδρόμηση κλείστρου που είναι ένα θετικό χαρακτηριστικό στο αίσθημα ρεαλισμού κατά την άσκηση στη σκοποβολή. Ακόμα και ο γεμιστήρας μοιάζει και δίνει την αίσθηση πως δεν υπάρχει καμία διαφορά με τον γεμιστήρα του αληθινού όσον αφορά το βάρος και τις διαστάσεις. Είναι πολύ καλά ζυγοσταθμισμένο και προσφέρει τη δυνατότητα να πυροβολήσετε με αυτό το αεροβόλο πιστόλι ΒΒ που διαθέτει το χαρακτηριστικό της παλινδρόμησης κλείστρου πολύ γρήγορα και παρόλη την γρήγορη και δυνατή κίνηση της παλινδρόμησης, η σκόπευση σας να παραμείνει επικεντρωμένη επί του στόχου αφού δεν παρουσιάζει σχεδόν καθόλου λάκτισμα. 

 
Δύναμη έλξεως σκανδάλης: Η δύναμη έλξεως της σκανδάλης απλής ενέργειας στο αεροβόλο πιστόλι CO2 της KWC ΚΜΒ-89ΑΗΝ 4,5 mm, είναι ότι ακριβώς θα περιμένατε από ένα όπλο με παλινδρόμηση κλείστρου ειδικά κατασκευασμένο για αγώνες στο στιλ της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Πρακτικής Σκοποβολής. Είναι ωραία και ελαφριά μικρής διαδρομής, και ομαλή. Ακριβώς ότι χρειάζεστε όταν θέλετε να εξασκηθείτε στη σκοποβολή με εύστοχες και γρήγορες βολές.
Ακρίβεια βολής: Κατά τη διάρκεια δοκιμών στο πεδίο βολής, το μοντέλο KWC 75 Competition, αντίγραφο ενός αληθινού πυροβόλου όπλου με παλινδρόμηση κλείστρου, παρουσίασε έξοχη και πολύ συμμαζεμένη συγκέντρωση βολών και η σκόπευση μεταξύ των βολών παρέμεινε επί του στόχου χωρίς παρέκκλιση, επίσης παρατηρήθηκε αυξημένη ταχύτητα του βλήματος σε σχέση με εκείνη που δηλώθηκε πράγμα το οποίο είναι ευχάριστο για έναν σκοπευτή που χρησιμοποιεί πιστόλι ΒΒ με παλινδρόμηση κλείστρου.
Ποιότητα κατασκευής: Η κατασκευή του αεροβόλου ΒΒ μοντέλο KWC 75 Competition είναι απαράμιλλη και σχεδόν εξολοκλήρου μεταλλική (ακόμα και τα πλακίδια λαβής). Το βάρος του κυμαίνεται στα 1.250 γραμμάρια, οι ανοχές του γενικά και ειδικά στο κλείστρο είναι έξοχες και οι ενώσεις πρακτικά είναι σχεδόν ανύπαρκτες.
Αίσθηση Ρεαλισμού: Το πιστόλι ΒΒ με παλινδρόμηση κλείστρου KWC 75 Competition βασίζεται χαλαρά στο στιλ ενός πολύ δημοφιλούς αληθινού πιστολιού, αλλά η KWC αποφάσισε να ανακαινίσει έως κάποιο βαθμό το στιλ του και κατάφερε να τροποποιήσει την εμφάνιση του και να το καταστήσει αναπόσπαστο όπλο σε κάποιον που ασχολείται με το άθλημα της σκοποβολής. Από άποψη λειτουργικότητας και εμφάνισης όπως ένα αληθινό όπλο δεν του λείπει τίποτε, μεταλλικός και εύκολα αποσπώμενος γεμιστήρας του ιδίου μεγέθους, πλήρης και ρεαλιστική λειτουργία παλινδρόμησης κλείστρου, κανονικό κλείδωμα του κλείστρου στην ανοιχτή θέση μετά την τελευταία βολή και φυσικά, εάν χρειαστεί, αποσυναρμολογείται στο πεδίο βολής.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
• Εξολοκλήρου μεταλλική κατασκευή, σωστό βάρος και αίσθηση αληθινού όπλου.
• Γεμιστήρας μεταλλικός αποσπώμενος κανονικού μεγέθους.
• Γρήγορη και δυνατή παλινδρόμηση κλείστρου.
• Άριστη προσαρμογή και φινίρισμα.
• Πολύ καλά ζυγοσταθμισμένο και παρόλη την δυνατή και γρήγορη κίνηση της παλινδρόμησης δεν επηρεάζεται η γραμμή σκόπευσης.
• Μηχανισμός σκανδάλης απλής ενέργειας με ελαφριά, ομαλή και μικρής διαδρομής κίνηση έλξεως για επαναλαμβανόμενες βολές.
• Άριστη ακρίβεια.
• Φέρει ράγα για την προσαρμογή σκοπευτικών βοηθημάτων.
• Κατάλληλο για το αρχικό στάδιο εξάσκησης στην πρακτική σκοποβολή

Προσοχή: Μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφορές μεταξύ του εικονιζόμενου και του πραγματικού προϊόντος, καθώς και μικρή χρωματική διαφορά μεταξύ τους λόγο φωτισμού.

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Κατασκευής KWC
Εταιρεία Διακίνησης KWC
Κατασκευαστής KWC
Τύπος Διοξειδίου του άνθρακα
Προωθητικός μηχανισμός Αμπούλα 12 γρ Co2
Τύπος Βλήματος Ατσάλινα
Διαμέτρημα 4,5 mm (.177)
Χωρητικότητα 22 βολίδες
Σύστ. Όπλισης Ημιαυτόματη με παλινδρόμηση κλείστρου
Ασφάλεια Αμφιδέξια
Ταχύτητα 326 fps
Μήκος Κάννης 110mm
Βάρος 1.440 gr
Σκανδάλη Μονής ενεργείας
Λαβή Αλουμινίου
Παρεχόμενα Αξεσουάρ Βάση Picatinny για τοποθέτηση οπτικών σκοπευτικών, 250 ατσάλινα BB's, κλειδιά allen
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Αεροβόλο πιστόλι σκοποβολής KWC 75 Competition