Ποιοί είμαστε

Guns n' Roses - Ποιοί είμαστε

To Guns N' Roses Gunshop είναι ένα Ελληνικό κατάστημα που από την στιγμή που ιδρύθηκε κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο εμπορίου ειδών σκοποβολής και κυνηγίου στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2002 από τον Σκοπευτή και Προπονητή σκοποβολής Γιώργο Μαντίδη και από την Δήμητρα Παπακανέλλου πολλαπλή Πανελληνιονίκη και Πρωταθλήτρια σταθερού στόχου.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του παρουσίασε το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα εμπορίας τέτοιων ειδών, ένα κατάστημα που λειτουργούσε πραγματικά σαν ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι σαν μια ηλεκτρονική σελίδα με τυπικά προϊόντα που λειτουργούσαν μόνο ως διαφήμιση. Χαρακτηριστικό του ήταν η παροχή λεπτομερών πληροφοριών, σχετικά με το κάθε προϊόν καθώς και της εταιρείας κατασκευής των και όχι μια απλή παράθεση των τεχνικών χαρακτηριστικών του κατασκευαστή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση αύξηση της επισκεψιμότητας του ηλεκτρονικού καταστήματος, που για πολλά χρόνια φιγουράριζε στην πρώτη θέση των μηχανών αναζήτησης, χωρίς ποτέ να έχει δαπανήσει έστω και ένα ευρώ για την προώθηση του. Τα δε κείμενα των προϊόντων του, καθώς και τις φωτογραφίες τους, αυτή την στιγμή, μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα του χώρου, που απλά αντέγραφαν ότι το κατάστημα ανακοίνωνε. Η βασική και αναλλοίωτη από την πρώτη ημέρα, αρχή λειτουργίας του καταστήματος είναι "Η παροχή υψηλής ποιότητας πληροφοριών, βασισμένων στα τεχνικά χαρακτηριστικά, για την σωστή επιλογή εξοπλισμού, ανεξαρτήτου κόστους ή προσωπικών προτιμήσεων."

Με την πάροδο του χρόνου, το κατάστημα, προχώρησε στον εντοπισμό και εισαγωγή / αντιπροσώπευση, προϊόντων που κάλυπταν ανάγκες, που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν καλύπτονταν καθόλου, ενώ ταυτόχρονα ήταν εξαιρετικά χαμηλού κόστους. Έτσι εισήχθησαν και αντιπροσωπεύονται από εμάς τα όπλα αγωνιστικής σκοποβολής, σταθερού στόχου, για όλα τα αγωνίσματα, του οίκου Matchguns του Cezare Morini, καθώς και τα όπλα του οίκου Armsan για το αγώνισμα της IPSC κατηγορίας Open. Και οι δύο φίρμες, λίγο λίγο παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς, έγιναν αποδεκτές από την Ελληνική σκοπευτική κοινότητα και αυτή την στιγμή θα τα βρείτε στα χέρια Πανελλήνιων Πρωταθλητών. Πολύ σημαντικό ρόλο, βέβαια, έπαιξε και η παγκόσμια επιτυχία τους, πράγμα που δηλώνει την σωστή μας προσήλωση στον άξονα κόστος προς απόδοση βάση τεχνικών προδιαγραφών.

Τέλος, τα τελευταία δύο χρόνια το κατάστημα μας αλλάζει για άλλη μια φορά και προχωρά στην εισαγωγή και αντιπροσώπευση κάθε είδους αξεσουάρ και εξοπλισμού, πάντα πρωτοποριακού και πάντα χαμηλού κόστους, χωρίς καμία θυσία στην σχέση τιμής – απόδοσης.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να απαντήσουμε σε κάθε απορία σας τεχνική ή σκοπευτική γιατί πιστεύουμε ότι η γνώση ενισχύει τόσο τα αποτελέσματα όσο και την ασφάλεια.