Ποιοί είμαστε

To Guns N' Roses είναι ένα Ελληνικό κατάστημα που από την στιγμή που ιδρύθηκε κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο εμπορίου ειδών σκοποβολής και κυνηγίου στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2002 από τον Σκοπευτή και Προπονητή σκοποβολής Γιώργο Μαντίδη και από την Δήμητρα Παπακανέλλου πολλαπλή Πανελληνιονίκη και Πρωταθλήτρια σταθερού στόχου.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του παρουσίασε το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα εμπορίας τέτοιων ειδών, ένα κατάστημα που λειτουργούσε πραγματικά σαν ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι σαν μια ηλεκτρονική σελίδα με τυπικά προϊόντα που λειτουργούσαν μόνο ως διαφήμιση. Χαρακτηριστικό του ήταν η παροχή λεπτομερών πληροφοριών, σχετικά με το κάθε προϊόν καθώς και της εταιρείας κατασκευής των και όχι μια απλή παράθεση των τεχνικών χαρακτηριστικών του κατασκευαστή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση αύξηση της επισκεψιμότητας του ηλεκτρονικού καταστήματος, που για πολλά χρόνια φιγουράριζε στην πρώτη θέση των μηχανών αναζήτησης, χωρίς ποτέ να έχει δαπανήσει έστω και ένα ευρώ για την προώθηση του. Τα δε κείμενα των προϊόντων του, καθώς και τις φωτογραφίες τους, αυτή την στιγμή, μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα του χώρου, που απλά αντέγραφαν ότι το κατάστημα ανακοίνωνε. Η βασική και αναλλοίωτη από την πρώτη ημέρα, αρχή λειτουργίας του καταστήματος είναι "Η παροχή υψηλής ποιότητας πληροφοριών, βασισμένων στα τεχνικά χαρακτηριστικά, για την σωστή επιλογή εξοπλισμού, ανεξαρτήτου κόστους ή προσωπικών προτιμήσεων."

Τέλος, τα τελευταία δύο χρόνια το κατάστημα μας αλλάζει για άλλη μια φορά και προχωρά στην εισαγωγή και αντιπροσώπευση κάθε είδους αξεσουάρ και εξοπλισμού, πάντα πρωτοποριακού και πάντα χαμηλού κόστους, χωρίς καμία θυσία στην σχέση τιμής – απόδοσης.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να απαντήσουμε σε κάθε απορία σας τεχνική ή σκοπευτική γιατί πιστεύουμε ότι η γνώση ενισχύει τόσο τα αποτελέσματα όσο και την ασφάλεια.